Als reizen jouw passie is!

Dan zit je hier goed! Naast schrijven over recente vakanties, hebben wij besloten te schrijven over waarom wij reizen en hoe wij zijn gegroeid in onze reiservaringen. Wij hopen dat dit vragen beantwoordt en mensen inspireert, die zijn waar wij een paar jaar geleden waren. Na opgegroeid te zijn in Rotterdam, verhuisd naar Amerika en weer terug in de rustieke, kleine stad Sint Pancras, verlangde wij naar verandering en avontuur. Volg ons ook op Pinterest Epictravels. Als je het leuk vind en ons wil supporten, abonneer je dan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze reizen en blogs abonneer hier.

Passie

Reizen is niet alleen iets dat wij doen, maar ook iets dat een deel van ons is geworden. Wij hebben passie om te reizen. Als wij ons down voelen, krijgen we de reiskriebels om onze koffers te pakken en spontaan ergens heen te gaan. Of het nu met de auto of het vliegtuig is, er is niets spannender dan te reizen en om nieuwe ervaringen en herinneringen op te doen die voor altijd zullen blijven bestaan. Er zijn talloze redenen waarom wij gepassioneerd zijn door reizen. Voor Marcel komt dat doordat hij opgegroeid is het zuiden van de Verenigde Staten en voor Diana komt het doordat ik haar daarmee heb besmet. We zijn beiden verliefd geworden op het Zuiden van de USA, de schoonheid, het eten en vooral de mensen. Meer lezen, lees hier mijn blog


Mensen

Mensen ontmoeten van over de hele wereld is het meest lonende onderdeel van reizen. De gesprekken bouwen kennis op en kunnen leiden tot grotere kansen. Netwerken wordt een krachtig hulpmiddel en communicatie is waardevol voor reizigers die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen. Klik hier voor mooie mensen.

Eten

De smaak van een authentiek gerecht uit een ander deel van de wereld is zowel eng als opwindend. Wij genieten van het proeven van uniek voedsel en enkele van de beste maaltijden die wij hebben gehad komen van plaatsen die ik normaal niet zou overwegen. En toch koppelen wij elke reis aan het eten wat we op een bijzondere plek hebben gehad. Of het nu de beste Spareribs in Memphis, bizarre eggcoffee in Hanoi of fantastische rijst in Bangkok is. Eten brengt ons voor even terug.

Schoonheid

Pittoreske landschappen versterken elke reizigerservaring. wij genieten van het maken van honderden foto's en als wij op reis zijn, proberen wij de natuurlijke schoonheid van die plaats die wij bezoeken vast te leggen. Wij delen graag onze foto's om het verhaal tot leven te brengen en nadat wij de perfecte foto hebben gemaakt, kunnen we niet wachten ze aan de rest te tonen.


Leren

Blootstellen aan nieuwe omgevingenen ervaringen is bevredigend en leerzaam. Reizen haalt ons uit de comfortzone en stelt ons in staat om te communiceren met de locals met verschillende overtuigingen, culturen en achtergronden.


Door reizen zijn wij gaan waarderen waar we vandaan komen, omdat ons huis ons maakt tot wie wij nu zijn. De passie voor reizen heeft ons nederiger en bescheidener gemaakt over de wereld en haar schoonheid. Reizen houdt ons jong en geïnteresseerd in de wereld en hopen anderen te inspireren, met onze reisverhalen.


Diana & Marcel