6 beginner tips voor je bezoek aan Thailand

Of je nu maar even hebt of genoeg tijd hebt: Thailand is een groot land en biedt een grote verscheidenheid aan bestemmingen. Van de wereldstad Bangkok tot de bergachtige natuurwonderen in Noorden en de relatief ongerepte stranden in het zuiden.

Lees meer

10 dingen die je moet zien in Rotterdam (door de ogen van een Rotterdammer)

Rotterdam ligt in het Westen van Nederland en wordt in de volksmond, Rotjeknor, Roffa, Rotown, Werkstad, Maasstad, Nultien of Manhattan aan de Maas genoemd.

Lees meer

10 dingen die op je bucketlist moeten staan in Berlijn

Plan je een reis naar Berlijn? Deze Berlijnse reisblog geeft je de informatie die je nodig hebt om je reis naar de Duitse hoofdstad te plannen.

Lees meer

Het noorderlicht hoort thuis op iedere bucketlist!

Het zien van het noorderlicht staat al op mijn bucketlist sinds ik een kleine jongen was. Ik droomde ervan de dansende kleuren in de lucht te zien verschijnen. Het fotograferen ervan, kwam er met de jaren als extra toevoeging bij.

Lees meer

De ziel van het Zuiden

Je weet wel, dat gedeelte in de Verenigde Staten, van Tennessee, Virginia tot aan Florida. Dit gedeelte in de Verenigde Staten, wordt vaak (onterecht) overgeslagen als het gaat om reizen in en naar de VS. Dit zijn mijn reden om te houden van het zoete zuiden en de reden waarom jij het zou moeten bezoeken.

Lees meer

Onze 5 redenen om Savannah Georgia te bezoeken

Vorig jaar bezochten wij na jaren eindelijk weer eens de stad Savannah in Georgia (VS). Het werd opnieuw een kennismaking met een van onze meest favoriete plekken op aarde. Als wij ooit mochten kiezen om ergens te kunnen wonen, dan was het wel op deze plek.

Lees meer

Memphis, de ziel van het zuiden

Memphis bezoeken is als een religieuze ervaring, of je nu gelooft in een hogere macht of niet. Het is onmogelijk om in Memphis te komen en niet het gevoel te hebben, dat deze stad, je een warme dikke omhelzing geeft.

Lees meer